De fleste entusiaster, der vælger at modne kød, bliver nødt til at bruge et ordentligt sted, hvor de kan få lov til at hænge deres kød, så det kan modne i fred med de rigtige temperaturer. Det foregår typisk i et udehus, bryggers eller et skur. Men har du nogensinde tænkt på, hvilken belysning, der er bedst at bruge?
Besparelsesmuligheder med LED-pærer
Svaret er selvfølgelig en LED-pære eller andre former for LED lysarmatur. Fordelen ved at bruge led-pærer er også, at du helt sikkert vil spare nogle penge i længden. Det er bedre at bruge energibesparende pærer frem for glødepærer eller neonrør. Du har også en masse forskellige LED lysarmaturer at vælge imellem.
Når du kommer forbi bryggerset for at tjekke til kødet, skal du tænde og slukke lyset om og om igen. Hvis du er engageret i at modne kød, så skal det ikke være besværligt at gøre det, du elsker. Hvis du vælger at bruge sensorer, vil lyset tænde og slukke af sig selv. Og så kan du komme og gå, mens kødet passer sig selv.
Du skulle også helst kunne se det, du står og laver. Heldigvis lyser LED-pærer kraftigt, og du har mulighed for at sætte både LED lysrender, projektører eller paneler op. Hvis du bruger LED-pærer, er du også sikker på, at du ikke piller ved temperaturen, mens du er i gang med at modne dit kød. Temperaturen har nemlig en effekt på, hvor hurtigt modningen vil gå.