Der er mange, der gerne vil vide, hvad for noget lys de skal bruge for at modne kødet. Det kan du læse mere om her.
Det er ikke alle, der gør sig overvejelser om det, men det er altid en smart ide at have en god belysning til sit kød. Det sikrer, at kødet bliver modnet hurtigere end vanligt. Og det er sådan set altid godt med den slags, fordi det gør, at du får mere velsmagende kød. Når det kommer til de helt store restauranter, så er det noget, de gør sig mange overvejelser om.
Brug LED-pærer i rummet hvor kødet modnes
En god ide er, at du vælger at købe LED pærer, til det rum hvor du f.eks. har dit modningsskab. Pærerne er dem der er mest skånsomt overfor kødet og hvis du har en vinkælder eller rum hvor du opbevarer vin, så gør det samme sig gældende.
Alle små detaljer påvirker kødet
Det er i kokkens verden sådan, at det er den slags små detaljer, der giver dem konkurrencefordelene. Det kan være, at de har det samme kød som en restaurant, der er gennemsnitlig i prisen, men det betyder ikke, at smagen er den samme. For hvis det ene sted vælger, at kødet skal opbevares på en måde, som gør, at smagen er mere velsmagende, så er det næsten lige før, at der er tale om to forskellige slags kød. Det er vigtigt at huske, at det er de små detaljer, der skaber kødet. Det kan også være vigtigt at opbevare det et sted, der er mest fordelagtigt for kødet. Det er ikke altid, at et køleskab er vejen frem, når det kommer til opbevaringen af kødet. Det er værd at huske. Det kan også være måden, man lader kødet stå på, efter det er stegt færdigt. Der er mange ting, der kan være udslagsgivende for, hvordan man skaber godt kød. Sørg for, at du gør dit bedste for, at dit kød smager godt og har en god smag. Hver gang.