Som fans af tørmodnet kød ved man at det er en forkælelse, som man ikke kan leve uden.
Det tager ikke få dage at klargøre sit kød og derfor er det
bestemt for feinschmeckere at sætte så stor en proces i gang:
- Kødet skal købes, gerne så frisk som overhoved mulig
- Herefter skal det enten i eget modningsskab eller i dry-aging poser i en periode efter eget valg – typisk alt fra 2-12 uger.
Når den store dag kommer hvor kødet skal tilberedes, så er der selvfølgelig tænkt på alle detaljer; Tilberedningsform (grill/sous vide/intervalstegning) og ikke mindst tilbehør. Er du en af de typer der ikke overlader noget til tilfældigheder, har du også dyrket dine egne grøntsager til retten.
Hvis du ejer et modningsskab, så går du generelt ikke ned på udstyr og selvfølgelig et drivhus eller plantekasser til drivhus noget der tænkt over.
Hvis ikke, så kan du læse mere her: https://www.zinkbakken.dk/plantekasser-og-plantekummer.html