Lækker og nem opskrift på et dejligt stykke oksemørbrad.
Kødet er mørt og lækkert, så det skal behandles forsigt og det må aldrig overtilberedes.
Opskriften stammer herfra: oksemørbrad i ovn
Ovnstegt oksemørbrad
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Antal 4 personer
Ingredienser
- 1200 gram Oksemørbrad
- Salt og peber
- Smør til stegningen
Sådan gør du
-
Tag kødet ud af køleskabet minimum 30 minutter før det skal tilberedes. Så får kødet en lavere temperatur, hvilket er med til at sørge for at det steges i stedet for at blive "kogt" på panden.
Krydr kødet med rigeligt salt og peber.
Brun kødet på grill-pande eller stegegryde.
Sæt mørbraden i 200 grader varm ovn i cirka 20 minutter.
Tag mørbraden ud og lad den hvile i 10-15 minutter.
Skær ud og server!